Djelatnost

“Ljetopis” d.o.o Podgorica je privredno društvo koje zapošljava 15 radnika sa vrlo kvalitetnom kvalifikacionom strukturom. Osnovna djelatnost društva je trgovina na veliko i malo kancelarijskim materijalom, školskim priborom, biro-opremom, poslovnom galanterijom, kao i ostalom robom široke potrošnje vezane za ovu granu trgovinske djelatnosti.

Firma “Ljetopis” d.o.o. pruža i usluge vezane za promotivne aktivnosti naših klijenata (štampa raznih formata, gravura, tampon štampa…).

“Ljetopis” d.o.o. neprekidno prati dešavanja i vrši istraživanja tržišta, usavršavajući svoju paletu proizvoda na osnovu potražnje.

Preko 90% proizvoda sa našeg lagera su porijeklom iz zemalja EU, što svjedoči o kvalitetu istih. Robu koja je domaćeg porijekla dobavljamo od provjerenih proizvođača, koji u ovoj oblasti imaju dugogodišnju tradiciju.

Imamo kvalitetnu poslovnu saradnju sa velikim brojem kupaca na teritoriji Crne Gore, a redovni smo snabdjevači državnih i opštinskih organa, poslovnih banaka, drugih veleprodaja, ostalih knjižarskih mreža i velikog broja krajnjih korisnika robe iz našeg prodajnog asortimana.

Prepoznatljivost imena firme, pedesetogodišnja tradicija i ostvareni promet dovoljno govore u prilog tome da spadamo u red najkvalitetnijih ponuđača za robu u ovoj oblasti trgovine.

Napomenuli bismo da “Ljetopis” d.o.o. ima kćerku firmu “Ljetopis Automotive” Podgorica, koja je ovlašćeni importer i distributer za Mercedes-Benz vozila u Crnoj Gori.

Zajednickim snagama i vizijom rođen je Ljetopis Stars d.o.o. koji gazduje Hotelom sa 5 (pet) zvjezdica u Petrovcu i koji posluje pod Melia Hotels International.